Spitalul Matopat

Spitalul Matopat

"Avem grijǎ de sǎnǎtatea dumneavoastrǎ!"

Servicii medicale de cea mai bună calitate efectuate de personal calificat, utilizând echipament modern. Condiţii confortabile pentru pacienţi.

Clinica Matopat a devenit un loc important pe harta medicală din regiune. Încă de la început personalul medical a încercat să asigure pacienţilor cele mai noi metode de tratament şi îngrijire. Angajamentul personalului medical cu experienţă face ca sloganul "Avem grijǎ de sǎnǎtatea dumneavoastrǎ!" să fie justificat.

istoricul brandului

sz_matopat_2001.JPG
2001
Începuturile
Spitalul de specialitate Matopat a fost construit în cadrul Clinicii Matopat, inaugurată în 1998. Este primul spital privat din regiune şi unul dintre primele din Polonia care a fost construit de la zero pentru a oferi servicii medicale de cea mai bună calitate.
matopat_2004.JPG
2004
IS0
Spitalul Matopat este primul din regiunea kujawsko-pomorskie care a obţinut certificatul ISO 9001:2000, certificat care îi atestă conformitatea la sistemul de management al calităţii. Spitalul a primit din nou certificatul ISO 9001:2008 în anul 2010.
matopat_2008.jpg
2008
Clinica Matopat
Clinica Matopat se extinde şi oferă numeroase servicii de ginecologie, oftalmologie, cardiologie şi endoscopie. Clinica dispune de echipament medical de cea mai bună calitate, pentru diagnosticare şi tratament
matopat_2011.jpg
2011
RHK
Primul implant cu endoproteză pentru genunchi Zimmer's RHK a fost realizat în Polonia, la spitalul Matopat.
certyfikat akredytacyjny.jpg
2013
Prin obţinerea acreditǎrii din partea Ministerului Sǎnǎtǎţii Spitalul se alǎturǎ instutuţiilor medicale de elitǎ, ce oferǎ servicii medicale la cele mai ȋnalte standarde.
2015.png
2015

Primirea certificatului "Îngrijire fǎrǎ durere ȋn spital" acordat de Asociația Poloneză pentru Cercetarea Durerii și Societatea Poloneză de Anestezie și Terapie Intensivă, Societatea Medicilor Polonezi, Towarzystwo Chirurgow Polskich, Societatea Poloneză de Ginecologie și Societatea Poloneză de Ortopedie și Traumatologie.

2016.jpg
2016
Aniversǎm jubileul!

De 15 ani alǎturi de oamenii care au nevoie de noi! În fiecare an oferim 100.000 de consultaţii şi sfaturi de specialitate, ajungând la aproape 3000 de tratamente şi spitalizǎri.

2017.png
2017
Pentru a ȋmbunǎtǎţi calitatea serviciilor de ȋngrijire medicalǎ investim constant ȋn aparaturǎ modernǎ.

vezi brandurile la nivel global

zasieg.jpg

Produsele noastre sunt comercializate în peste 60 de ţări: în Uniunea Europeană, Europa Centrală şi de Est, Africa şi Orientul Îndepărtat.