Centrul Seni pentru Îngrijire pe termen lung NZOZ

Centrul Seni pentru Îngrijire pe termen lung NZOZ

"Îngrijire profesională"

Îngrijire profesională la domiciliu pentru persoanele care sunt în îngrijire

Centru ajută persoanele cu dizabilităţi fizice sau mentale, în vârstă, oferindu-le îngrijire profesională şi ajutor din partea asistentelor, doctorilor, psihoterapeuţilor şi terapeuţilor. Oferta de îngrijire şi ajutor este foarte variată şi ajustată în funcţie de nevoile pacienţilor. Personalul medical ajută persoanele imobilizate, dependente de alte persoane, care au nevoie de îngrijire permanentă, sau persoanele care sunt active însă au nevoie de companie sau ajutor în treburile zilnice.

istoricul brandului

seni_nzoz_2010.jpg
2010
Începutul
Centrul Seni de Îngrijire pe Termen Lung a fost ȋnfiinţat ca urmare a solicitǎrilor primite din partea familiilor persoanelor cu dizabilitǎţi, familii ce nu le puteau oferi acestora ȋngrijire de specialitate.
seni_nzoz_2010.jpg
2010
Centrul
Centrul ajută familiile cu membri aflaţi în întreţinere care nu au fost primiţi în instituţiile specializate, să le asigure o îngrijire adecvată, sau îi ajută în mometul când aceştia au nevoie de o pauză, fiind coplesiţi de îndatoriri.

vezi brandurile la nivel global

zasieg.jpg

Produsele noastre sunt comercializate în peste 60 de ţări: în Uniunea Europeană, Europa Centrală şi de Est, Africa şi Orientul Îndepărtat.