Bella
brandViewProd
bella_lipa.jpg
bella_blue.jpg
bella_3.jpg
Tampo Bella

Bella

"Fii sigură pe tine în orice situaţie!"

Produse pentru igiena feminină. Brandul de produse pentru igienă Bella este lider de piaţă în Europa Centrală şi de Est, şi în plină dezvoltare pe pieţele din Europa de Vest şi Asia.

Gama Bella cuprinde o ofertă variată de produse: absorbante igienice, absorbante zilnice, tampoane şi produse pentru igiena intimă. Acest brand este în continuă evoluţie, fiind de mulţi ani sinonimul pentru încredere, confort şi siguranţă. Pe parcursul anilor Bella s-a dezvoltat în paralel cu schimbările gustului, stilului de viaţă şi necesităţilor femeilor. Succesul brandului se datorează în primul rând dorinţei de a crea o gamă flexibilă de produse superior calitative dar şi deschiderii faţă de tehnologia modernă.

istoricul brandului

historia-60te.jpg
1976
Bella Donna
Începe producţia de absorbante igienice pentru femei Donna. De atunci calitatea produselor a fost îmbunătăţită permanent, iar numele brandului a fost schimbat de la Donna la Bella Donna, care în limba italiană înseamnă "doamnă frumoasă".
bella_1983.jpg
1983
Brandul Bella
Sunt lansate produsele igienice sub marca Bella.
bella_1989.jpg
1989
Panty Classic
TZMO este primul producător din Polonia care a început fabricarea absorbantelor zilnice din celuloză, produse care în anii 1990 erau sub marca E-Day, iar acum sunt cunoscute ca Panty Classic.
bella_1994.jpg
1994
Bella Nova
Bella Nova - primele absorbante igienice cu aripioare laterale. TZMO este primul producător din Polonia care a fabricat aceste produse!
bella_1995.jpg
1995
Bella Perfecta
Bella Perfecta - primele absorbante igienice foarte subţiri fabricate în Polonia. Grosimea absorbantelor a fost redusă la 2 mm, pentru mai multă discreţie şi confort.
bella_1996.jpg
1996
Bella Intima

TZMO începe producţia absorbantelor zilnice foarte subţiri Bella Intima. După ani de îmbunătăţiri constante, Bella Intima este în prezent singurul absorbant zilnic de pe piaţa din Polonia care are înveliş din 100% bumbac.

bella_2001.jpg
2001
Tampoane
TZMO lansează primele tampoane din ofertă. Tampoanele cu aplicator au fost introduse în piaţă un an mai tarziu.
bella_2004.jpg
2004
Anul inovaţiilor
Anul inovaţiilor - folia exterioară a fost înlocuită cu folia laminată ce permite pielii să respire. Şi în prezent marea majoritate a produselor noastre au suprafaţă exterioară ce permite pielii să respire, asigurând confort sporit.
bella_2007.jpg
2007
Bella Perfecta Rose
Sunt lansate primele absorbante igienice foarte subţiri şi parfumate Bella Perfecta Rose şi Bella Perfecta Violet.
bella_2009.jpg
2009
Bella for Teens
Bella for teens este prima gamă din Polonia creată special pentru adolescente. Absorbantele igienice, absorbantele zilnice şi tampoanele sunt disponibile cu diverse arome şi culori.
2013
Produse cu extracte din plante
Am creat o gamǎ de produse igienice cu extract din plante: absorbante zilnice ȋmbogǎţite cu extract de: verbinǎ, flori de tei şi pǎtlaginǎ.
bella2016.png
2016
Bella Ideale
Bella Ideale, gamǎ de produse premium pentru igienǎ femininǎ Gama conţine absorbante igienice cu sistem inovator StayDrai şi absorbante zilnice cu sistem StaySofti.

oferta noastră

  • Bella - absorbante igienice tradiţionale
  • Bella Perfecta - absorbante igienice subţiri
  • Bella for teens - absorbante igienice, absorbante zilnice şi tampoane special create pentru adolescente
  • Bella Panty - absorbante zilnice
  • Bella Tampo - tampoane

mai mult

vezi brandurile la nivel global

zasieg.jpg

Produsele noastre sunt comercializate în peste 60 de ţări: în Uniunea Europeană, Europa Centrală şi de Est, Africa şi Orientul Îndepărtat.