Kanion
brandViewProd
kanion_3.jpg
kanion_1.jpg
kanion_2.jpg

Kanion

"Provocare pentru a explora!"

Produse cosmetice pentru bărbaţi, pentru îngrijirea feţei, corpului şi părului.

Începând cu 1991, anul când a fost lansat, brandul de produse cosmetice pentru bărbaţi s-a bucurat de recunoşterea şi încrederea clienţilor. Gama cuprinde variante de: apă de toaletă, deodorant, gel de duş şi produse cosmetice pentru bărbierit şi pentru după bărbierit.

istoricul brandului

kanion_1919.jpg
1919
Hugo Güttel
Doi antreprenori din Łódź, Hugo Güttel şi Józef Wójtowicz au pus bazele Fabricii de Săpun şi Produse Cosmetice “Hugo Güttel” în Łódź.
kanion_1929.jpg
1929
Pixin
Numele fabricii se schimbă în Fabrica de Săpun şi Produse Cosmetice Hugo Güttel PIXIN. Sub acest brand s-au fabricat multe produse, inclusiv primul săpun pentru bărbierit.
kanion_1935.jpg
1935
Fabrica
Fabrica consta într-o clădire cu un singur etaj, fără infrastuctura de bază de apă şi gaze, dar cu toate acestea, la acea vreme era o întreprindere mare, cu aproximativ 40 de persoane angajate.
kanion_1991.jpg
1991
Schimbări
Perioada de transformări politice aduce şi modificări semnificative în ceea ce priveşte fabrica. Sunt lansate produsele cosmetice pentru bărbaţi sub marca Kanion. Gama include diverse variante de apă de toaletă, deodorant, gel de duş şi after-shave.
kanion_1993.jpg
1993
Teraz Polska
Produsele Kanion au primit premiul Teraz Polska.
kanion_2006.jpg
2006
Logo
Logo-urile brandurilor precum şi designul ambalajelor sunt actualizate, îmbunătăţite. Au fost îmbunătăţite de asemenea şi formulele pentru produsele cosmetice.
kanion_2009.jpg
2009
Concursul foto
Are loc prima ediţie a concursului "Canionul - provocare pentru exploratori". Autorul celei mai reuşite fotografii de călătorie a câştigat o excursie în Verdon Canyon.
kanion.png
2017
Kanion
Kanion este o gamǎ de produse cosmetice pentru bǎrbaţi ce include cremǎ de ras, apǎ de toaletǎ şi loţiuni dupǎ bǎrbierit, ȋn douǎ variante: Clasic şi Gold.

vezi brandurile la nivel global

zasieg.jpg

Produsele noastre sunt comercializate în peste 60 de ţări: în Uniunea Europeană, Europa Centrală şi de Est, Africa şi Orientul Îndepărtat.