istoric
din anul 1951

1951

Se înființeazӑ compania Toruńskie Zakłady Materiałów Opatrunkowych

Începe producţia de pansamente pentru Ministerul Apărării Naţionale, în Torun. După finalizarea comenzii producţia era programată să fie oprită, însă datorită calităţii superioare a produselor au apărut comenzi noi. Astfel, s-a înfiinţat compania Toruńskie Zakłady Materiałów Opatrunkowych, care s-a extins foarte repede şi pe pieţele internaţionale din Europa, Africa şi Asia.

1991

Suntem o companie publică

Momentul crucial din istoria companiei: angaţi ai companiei împreună cu reprezentanţi din mediul academic şi medical au creat o companie pe acţiuni - TZMO SA.

1996

Bella Hungaria Kft

Înființarea primei companii străine a Grupului TZMO, în Ungaria

1997

Produsele noastre cu marcajul CE

TZMO SA – prima companie din sectorul sӑnӑtӑții din Polonia, cu dreptul de folosi pentru produse marcajul European de sigurantӑ, CE.

2003

Unităţi de producţie pe piaţa de Est

Începe producţia de articole pentru igienă în cele mai noi fabrici construite în Rusia şi în Ucraina.

2004

Linii moderne de producţie

În cazul scutecelor pentru copii şi produselor absorbante pentru incontinenţă, stratul exterior din film este înlocuit cu stratul laminat ce permite pielii să respire. Este o noutate revoluţionară ce îmbunătăţeşte calitatea produselor şi asigură confort sporit în utilizare.

2005

Centru de producţie modern în India

Noua fabrică din India începe producţia la articole medicale şi de igienă.

2008

Unităţi noi de producţie

Se inaugurează unităţi de producţie în Pomorska Zona Economică Specială în Kowalewo Pomorskie.

2012

Cucerirea pieţei din America

Lansarea produselor de incontinenţǎ Seni pe piaţa din America reprezintǎ o provocare şi o investiţe mare a Grupului TZMO. Compania TZMO USA, Inc., cu sediul în Atlanta.

2013

55 de companii în 18 țӑri. 7600 de angajați.

Continuăm investiţiile în 10 ţări: Rusia, Lituania, Ucraina, Germania, Slovacia, Ungaria, România, USA, India şi Polonia.Produsele noastre sunt disponibile în peste 65 de pieţe din Europa, Asia, Africa, America şi Australia.

2016

CitoNet Varşovia.

Este deja al 6-lea Centru în Polonia ce oferӑ servicii modern specializate în procesul de sterilizare si de curӑțare, oferind ambalaje sterile nestandardizate şi seturi sterilizate pentru anumite proceduri. Grupul TZMO are Centre de Servicii CitoNet în oraşe ca Bydgoszcz, Szczecin, Cracovia, Łodz, Zabagno şi Vaşovia.

2017

Sediu nou TZMO Benelux ȋn apropiere de Amsterdam

La nivel global deţinem şi investim continuu ȋn companii de vânzǎri şi centre logistice pe diferite pieţe. Am deschis un sediu şi un centru de logisticǎ noi ȋn Olanda, pentru TZMO Benelux.

2018

TZMO SA - un nou sediu ȋn Torun

TZMO SA - noul sediu din Toruń, format din două părți, numite de angajați „negru” și „alb”. Are cinci etaje, iar în cel mai înalt loc înălțimea acestuia depășește 24 m. În apropiere există și facilitatea Centrului de Tehnologie şi Inovație (CTI), unde ingineri cu diverse specializӑri construiesc aparate și soluții tehnologice moderne inclusiv pentru TZMO, datorită cărora, compania câștigă un avantaj față de concurență.

2019

A 20-a aniversare a fondării TZMO Deutschland GmbH și a intrării mărcii Seni și Seni care pe piața germană

MO Deutschland GmbH și-a început activitatea în 1999 și are astăzi propriul centru de formare, marketing și logistică în Biesenthal, lângă Berlin. În 2019 a fost finalizată o altă investiție - a cincea hală logistică, cu cele mai moderne soluții tehnologice din grupul TZMO.

2020-2021

Investiții

Polonia, Germania, Federația Rusă, Ucraina, Republica Cehă, India și Letonia sunt țările în care Grupul TZMO va afectua investiții.