Bella Cotton
brandViewProd
cotton.jpg
coton_2.jpg

Bella Cotton

"Din grijă pentru pielea ta!"

Gamă largă de produse din bumbac pentru întreaga familie.

Bella Cotton este un brand de produse din bumbac prezent pe multe pieţe din Europa şi Asia, ce cuprinde beţişoare igienice, dischete demachiante, vată cosmetică, vată medicinală şi dischete demachiante din bumbac organic.

istoricul brandului

bawelna_1993.jpg
1993
Începuturile
Este lansată vata din bumbac în ambalaj de 100g. De atunci şi până în prezent este cel mai popular şi de încredere brand de vată din bumbac din Polonia.
bawelna_1994_1.jpg
1994
Dischete demachiante
Gama de produse Bella Cotton s-a dezvoltat într-un ritm dinamic, şi include dischete demachiante, beţişoare şi vată cosmetică rotundă.
bawelna_1996.jpg
1996
Bella Cotton vată amestec
Este lansată vata amestec - bumbac şi vâscoză, cu o capacitate sporită de absorbţie.
bawelna_2004.jpg
2004
Dischete demachiante Water Jet

Sunt lansate în piaţă dischetele demachiante Water Jet. Datorită tehnologiei speciale folosite la fabricarea lor, acestea sunt foarte moi şi delicate, asigurand astfel confort sporit.

bawelna_2006_1.jpg
2006
Gama Yellow
Este lansată o gamă nouă de produse "Yellow line", care include: dischete demachiante, beţişoare igienice, vată cosmetică rotundă şi vată din bumbac. Noile dischete sunt acoperite pe o parte cu neţesut delicat, eficient pentru îndepărtarea machiajului şi bumbac pe cealaltă parte.
bawelna_2010_1.jpg
2010
Bella Cotton Bio
Gama Bella Cotton Bio a fost lansată ca un răspuns la dorinţa clienţilor noştri pentru protejarea mediului înconjurător. Gama cuprinde dischete demachiante fabricate din bumbac organic şi beţişoare igienice din bumbac cu beţişorul din hârtie. Toate produsele din această gamă sunt ambalate în folii biodegradabile.
bawelna_2011.jpg
2011
Dischete demachiante cu margini sigilate

Dischetele demachiante cu margini sigilate au fost lansate iniţial pe pieţele din Europa de Est şi de Vest. Este un produs modern, premium, targetat pe clienţii cei mai pretenţioşi.

oferta noastră

  • Bella Cotton - beţişoare igienice, dischete demachiante, dischete demachiante din bumbac organic, vată cosmetică, vată medicinală

mai mult

vezi brandurile la nivel global

zasieg.jpg

Produsele noastre sunt comercializate în peste 60 de ţări: în Uniunea Europeană, Europa Centrală şi de Est, Africa şi Orientul Îndepărtat.