Seni
brandViewProd
seni_1a.jpg
seni_3.jpg
seni4.jpg
seni_2.jpg

Seni

"Protecţie şi confort zi de zi"

Produse absorbante şi îngrijire de specialitate pentru persoanele cu probleme de incontinenţă.

Gama de produse Seni a pornit iniţial cu un singur produs, pentru ca ulterior să se extindă într-o gamă variată de produse absorbante, pentru îngrijirea pielii şi produse complementare. Gama Seni cuprinde absorbante urologice pentru femei şi bărbaţi, absorbante urologice cu formă anatomică, scutece absorbante, scutece absorbante tip chilot, aleze igienice şi produse speciale pentru îngrijirea pielii.

istoricul brandului

seni_1997_1.jpg
1997
Începuturile
Ca răspuns la cerinţele pieţei, TZMO lansează scutece absorbante pentru persoanele cu probleme de incontinenţă.
seni_2001.jpg
2001
Seni Care

Rezultatele pozitive ale ofertei Seni a dus la introducerea pe piaţă a absorbantelor urologice pentru femei Seni Lady, şi a gamei de produse cosmetice pentru îngrijirea pielii sensibile a persoanelor cu probleme de incontinenţă Seni Care.

seni_2002.jpg
2002
Târguri
Produsele Seni sunt pentru prima dată prezente la târgul European de Îngrijire pe termen lung de la Altenpflege în Hanovra. De atunci am participat cu Seni la toate ediţiile acestui eveniment.
seni_2003.jpg
2003
Inovaţii
În cazul scutecelor pentru adulţi, folia exterioară este înlocuită cu stratul laminat ce permite pielii să respire şi astfel minimizează riscul de apariţie a iritaţiilor, escarelor sau arsurilor.
seni_2004.jpg
2004
Latex - free
Elementele din latex au fost înlocuite cu fire elastice fără latex, iar acest lucru reduce riscul apariţiei reacţiilor alergice. Astfel chiar şi persoanele cu pielea foarte sensibilă pot folosi produsele Seni.
seni_2005.jpg
2005
Crearea unui standard nou
Seni este singurul brand din lume care oferă o gamă largă de produse absorbante ce permit pielii să respire, pentru persoanele cu probleme de incontinenţă.
seni_2008.jpg
2008
Stratul EDS
Îmbunătăţirea produselor Seni - miez absorbant cu strat de distribuţie suplimentar EDS (Extra Dry System), ce asigură o senzaţie permanentă de uscat şi confort sporit în utilizare.
seni_2011.jpg
2011
20 de categorii
Seni oferă o gamă cu 20 de grupe de produse sigure, testate dermatologic, pentru persoanele cu probleme de incontinenţă. Dezvoltăm şi îmbunătăţim în permanenţă produsele noastre, pentru a-i ajuta pe clienţii noştri să se confrunte mai uşor cu această problemă.
seseni.png
2014
Din septembrie 2014 s-a ȋnceput, treptat, schimbarea logo-ului Seni, ca o completare la dezvoltarea brandului.
derm2.png
2015
Deoarece pielelea nu se poate apǎra…
Pornind de la sloganul: "Deoarece pielea nu se va apăra ...", am completat gama de îngrijire profesională Seni Care cu două produse noi: Cremă nutritivǎ de mâini și Cremă hrănitoare de picioare cu proprietăți de regenare. Siguranța produselor Seni Care este confirmată de rezultatele pozitive ale testelor dermatologice efectuate de laboratoarele independente.
premium.png
2016
Ne asigurǎm ȋn mod constant cǎ produsele noastre respectǎ cele mai ȋnalte standarde de calitate.
Ne asigurǎm ȋn mod constant cǎ produsele noastre respectǎ cele mai ȋnalte standarde de calitate.

oferta noastră

  • Seni - scutece absorbante pentru adulţi
  • Seni Lady - absorbante urologice pentru femei
  • Seni Man - absorbante urologice pentru bărbaţi
  • Seni Active - scutece absorbante tip chilot
  • Seni Soft - aleze igienice
  • Seni Care - produse cosmetice

vezi brandurile la nivel global

zasieg.jpg

Produsele noastre sunt comercializate în peste 60 de ţări: în Uniunea Europeană, Europa Centrală şi de Est, Africa şi Orientul Îndepărtat.