Centrul European de Îngrijire pe Termen Lung

Centrul European de Îngrijire pe Termen Lung

"Ne gândim la tine"

Școala postliceală pentru îngrijitorii medicali

Obiectivele principale ale ECOD sunt: - să îmbunătăţescă cunoştinţele şi aptitudinile persoanelor ce activează în domeniul medical - să aducă mai multă popularitate abordării pro-sănătate şi de prevenire - să integreze persoanele cu dizabilităţi în societate

istoricul brandului

ecod_1998.jpg
1998
Prima conferinţǎ
Prima ediţie a conferinţei Internaţionale de Îngrijire pe termen lung- cel mai mare eveniment din Polonia dedicat îngrijirii pe termen lung.
ecod_2000.jpg
2000
Centrul Medical de Informare
Centrul Medical de Informare desfaşoarǎ activitǎţi de formare profesionalǎ pentru personal medical şi ȋngrijitori ai persoanelor cu dizabilitǎţi.
ecod_2006.jpg
2006
Înfiinţarea Centrului European de Îngrijire pe Termen Lung
Ca urmare a solicitǎrilor primite am creat Centrul European de Îngrijire pe termen Lung cu scopul de a forma personal pentru o nouǎ profesie- ȋngrijitor medical
ecod_2006.jpg
2006
Seni Cup
Prima ediţie a Ligii Internaţionale de Fotbal pentru persoanele cu dizabilitǎţi Seni Cup - eveniment sportiv dedicat persoanelor cu dizabilitǎţi.
DSC01869 na www.JPG
2008
Deschiderea şcolii postliceale pentru ȋngrijitori medicali
sala w Byd.JPG
2012
Deschiderea şcolii postliceale pentru ȋngrijitori medicali
În Bydgoszcz
ecod_2006.jpg
2016
Am ajuns deja la aproximativ 350 de absolvenţi!
Majoritatea şi-au gǎsit un loc de muncǎ, atât ȋn Polonia cât şi ȋn strǎinǎtate, ca ȋngrijitori medicali. Mulţi şi-au continuat studiile ȋn domeniul medical.

vezi brandurile la nivel global

zasieg.jpg

Produsele noastre sunt comercializate în peste 60 de ţări: în Uniunea Europeană, Europa Centrală şi de Est, Africa şi Orientul Îndepărtat.