Matopat
brandViewProd
matopat_1.jpg
1.jpg
matopat_3.jpg

Matopat

"Avem grijă de sănătatea dumneavoastrǎ!"

Gamă largă de produse medicale.

Gama Matopat cuprinde produse de cea mai bună calitate, folosite în blocuri operatorii, săli de tratament, ambulatorii, centre de dializă, în ambulanţe pentru setul de prim ajutor dar şi acasă. Ne extindem odată cu îmbogăţirea cunoştinţelor medicale şi cu progresul tehnologic şi avem un rol activ în imbunătăţirea serviciilor medicale. În mod constant lansăm produse noi, investim în tehnologii de ultimă generaţie şi căutăm soluţii nu doar pentru a facilita munca personalului medical dar şi pentru a oferi produse medicale corespunzătoare pentru a fi utilizate acasă.

istoricul brandului

matopat_1951.jpg
1951
The Sun
La Torun, în cladirile numite "The Sun" unde era fabricat iniţial săpunul şi pudra de curăţat, a început producţia de pansamente. Prima comanda a fost pentru Ministerul Apărării Naţionale, iar după finalizarea comenzii fabrica a fost închisă.
matopat_1952.jpg
1952
Începuturile
Fabricarea de produse calitative a generat şi mai multe comenzi pentru pansamente şi astfel Ministerul Industriei Uşoare pune bazele firmei Toruńskie Zakłady Materiałów Opatrunkowych.
matopat_1953_1.jpg
1953
Sistemul de trei schimburi
Clădirea din strada 20/22 Żółkiewskiego St era compusă din trei hale de producţie, unde aproximativ 400 de angajaţi lucrau în trei schimburi.
matopat_1964.jpg
1964
Camerele pentru dezinfectare
Până la mijlocul anilor 60, pansamentele erau sterilizate în două camere situate într-o baracă de lemn conectată la un boiler de înaltă presiune.
matopat_1993.jpg
1993
Brandul Matopat
Lansarea produselor sub marca Matopat.
matopat_2001.jpg
2001
Primul centru pentru sterilizare
S-a deschis primul centru de sterilizare, parte din reţeaua CitoNet, în Łódź
matopat_2005.jpg
2005
Bella-Premier
Am început să fabricăm produse medicale la compania Bella-Premier în India.
matopat.png
2016
Matopat ȋn zilele noastre
Cu o experienţǎ de peste 50 de ani ȋn furnizarea de produse de cea mai ȋnaltǎ calitate, Matopat deţine ȋn prezent o ofertǎ de peste 10000 de produse medicale, dezvoltând în permanență soluții noi, companii de producție ȋn Polonia și străinătate.

oferta noastră

  • Pansamente pentru răni şi terapia prin compresie
  • Seturi - de specialitate, chirurgicale şi pentru proceduri ambulatorii
  • Imobilizare
  • Sterilizare
  • Implantare
  • Dezinfectare şi curăţare

vezi brandurile la nivel global

zasieg.jpg

Produsele noastre sunt comercializate în peste 60 de ţări: în Uniunea Europeană, Europa Centrală şi de Est, Africa şi Orientul Îndepărtat.