CitoNet

CitoNet

"Vă recomandăm cu toată încrederea"

Centrele CitoNet sunt specializate în procesul de sterilizare şi curăţare instrumente medicale, uniforme chirurgicale şi lenjerie de pat.

CitoNet este un brand de servicii asigurate de Centrele CitoNet Service, destinate domeniului medical - spitale, clinici, cabinete medicale dar şi saloanelor de înfrumuseţare. De mai bine de 10 ani CitoNet ajută clienţii să implementeze soluţii moderne pentru managementul instrumentelor chirurgicale şi uniformelor medicale.

istoricul brandului

citonet_2001.jpg
2001
Primul centru
TZMO începe să ofere servicii de sterilizare sub brandul CitoNet. Primul centru pentru sterilizare a fost deschis la Łódź, iar în anii ce au urmat s-au mai deschis la Bydgoszcz şi Kraków (2004), de asemenea la Szczecin (2006).
citonet_2008.jpg
2008
Spălătorie
Sub brandul CitoNet s-a deschis prima spălătorie în Bydgoszcz şi alta la Łódź un an mai târziu. Oferta este pentru pieţele medicale, pentru restaurante şi hoteluri.
citonet_2011.jpg
2011
Pomerania
După deschiderea spălătoriei în Zabagno, serviciile CitoNet au fost valabile şi în zona Pomerania.
2016.png
2016
Deschidere CitoNet Varşovia
CitoNet deschide cel de-al şaselea centru de servicii ȋn Polonia, ce oferǎ servicii de sterilizare şi spǎlare instrumente chirurgicale, echipamente de lucru şi lenjerie de pat.

vezi brandurile la nivel global

zasieg.jpg

Produsele noastre sunt comercializate în peste 60 de ţări: în Uniunea Europeană, Europa Centrală şi de Est, Africa şi Orientul Îndepărtat.