Bella Baby Happy
brandViewProd
happy_2.jpg
happy_m.jpg
happb_chust.jpg
happy_3.jpg

Bella Baby Happy

"Tot ce este mai bun pentru micuţul tǎu"

Scutece şi produse cosmetice pentru copii.

Happy este un brand de produse de cea mai buna calitate, pentru bebelusi si copii. Combinaţia dintre experienţă şi tehnologia modernă folosită la fabricarea scutecelor ne-a ajutat să oferim produse care îndeplinesc toate necesităţile celor mici şi implicit ale părinţilor. Datorită calităţii superioare a produselor am câstigat încrederea şi loialitatea clienţilor noştri din multe ţări. Suntem fericiţi că produsele Happy  vă ajută în îngrijirea zilnică a copiilor şi că vă face munca mai uşoară şi mai convenabilă.

istoricul brandului

happy_1992_1.jpg
1993
Bella Baby
Ca urmare a ritmului dinamic de dezvoltare a pieţei de produse pentru copii, TZMO lansează primele scutece de unică folosinţă . În 1995, scutecele Bella Baby erau disponibile în două variante, pentru băieţi şi pentru fetiţe.
happy_2000_2.jpg
2000
Trei mărimi
Este lansat brandul Happy, cu scutece disponibile în trei mărimi: Midi, Maxi, Junior.
happy_2001.jpg
2001
Anul inovaţiilor
În acest an folia exterioară a scutecelor este înlocuită cu stratul laminat ce permite pielii să respire. Acest lucru a reprezentant un pas foarte important, stratul laminat asigurând bebeluşilor o piele sănătoasă şi confort sporit.
happy_2002.jpg
2002
Bella Newborn şi Mini
Happy introduce pe piaţă două mărimi noi: Newborn şi Mini. Varianta pentru nou născuţi are un decupaj special în jurul ombilicului ce permite pielii din această zonă să se vindece mai repede.
happy_2004_1.jpg
2004
Bella Before Newborn

Happy lansează şi o variantă de scutece special creată pentru bebeluşii născuţi prematur sau cu greutatea mai mică de 2 kg, cu decupaj in jurul ombilicului, ce permite pielii din aceasta zona sa se vindece mai repede. In acelasi an au fost lansate si servetelele umede Happy cu alantoina si Vit. E.

happy_2005.jpg
2005
Extractul de ceai verde
Lansarea scutecelor cu sistem de prindere tip "arici" şi cu miez absorbant cu capacitate sporită de absorbţie. Acesta conţinea şi extract de ceai verde, cu efect de reducere a mirosului neplăcut şi de calmare a iritaţiilor pielii. Tot în acelaşi an gama Happy se extinde cu alezele igienice absorbate.
happy_2007_1.jpg
2007
Şerveţele umede noi
Sunt lansate trei variante noi, potrivite pentru nevoile diverse ale consumatorilor: Silk&Cotton, Milk&Honey şi Sensitive.
happy_2008_1.jpg
2008
Mărimi noi
Sunt lansate mărimile noi Maxi Plus şi Junior Extra, ce oferă posibilitatea părinţilor să cumpere scutecele care se potrivesc perfect pe corpul copilaşilor.
happy_2010.jpg
2010
3D Flexi System

Scutecele Happy sunt imbunatatite cu sistemul 3d Flexi System, ce asigură o ajustare perfectă a scutecului pe corp şi o capacitate sporită de absorbţie.

2012
Happy Natural Care
Cosmetice Bella Baby Happy Natural Care Produse create special pentru pielea sensibilǎ a bebeluşilor ce conţin ingrediente atent selecţionate pentru a oferi protecţie pe tot parcursul zilei
2013
Bavete de unicǎ folosinţǎ
Bavetele de unicǎ folosinţǎ Happy sunt o alternativǎ a bavetelor tradiţionale. Benzile adezive de fixare şi buzunar oferǎ o protecţie eficientǎ hainelor bebeluşilor.
happy2016.png
2016
Noile scutece pentru copii Happy
Lansarea unei versiuni ȋmbunǎtǎţite a scutecelor Bella Baby Happy, clasificate ȋn douǎ grupe Early Care System pentru mǎrimile de la 0 la 2, bazându-se pe nevoile nou-nǎscuţilor și 360 ° Comfort System pentru confortul bebeluşilor ce se ȋncadreazǎ mǎrimilor de la 3 la 6.

oferta noastră

  • Bella Baby Happy - scutece şi şerveţele umede pentru copii
  • Bella Mamma - tampoane mamare din bumbac
  • Bella Baby Happy Natural Care - şerveţele umede pentru copii

vezi brandurile la nivel global

zasieg.jpg

Produsele noastre sunt comercializate în peste 60 de ţări: în Uniunea Europeană, Europa Centrală şi de Est, Africa şi Orientul Îndepărtat.