traininguri

ecod_2000.jpg logo
Dezvoltarea companiei noastre presupune şi un proces continuu de investiţii în capitalul uman. În semn de apreciere pentru angajamentul şi pasiunea angajaţilor noştri, îi încurajăm să-şi îmbunătăţească abilităţile şi să-şi extindă calificările. În acest sens subvenţionăm costurile cursurilor de dezvoltare profesională.

Organizăm traininguri interne şi externe care să îmbunătăţească abilităţile angajaţilor în ceea ce priveşte poziţia actuală şi care să îi ajute pentru noi provocări în viitor.

TZMO Training Group - un grup de traineri profesionişti care lucrează în TZMO pentru diverse pieţe, care a fost creat din nevoia permanentă de educaţie. Există cursuri de training de produse şi cursuri pentru dezvoltare a competenţelor, cursuri adaptate la nevoile individuale ale grupului. În acest mod putem contribui atât la dezvoltarea profesională cât şi personală a angajaţilor noştri, şi astfel la satisfacţie şi motivaţie mai mare pentru acţiune.

Angajaţii sunt iniţiaţi în procesul de formare încă din primele zile de muncă în TZMO SA Grup, începând cu programul nostru de adaptare. Cursurile de training permit angajaţilor noi să înveţe structura organizatorică, grupele de produse, procedurile şi normele de muncă în compania noastră.

carieră