posibilităţi de dezvoltare

sciezki.jpg logo
Cheia succesului nostru este combinaţia între experienţa şi cunoştinţele practice dobândite de-a lungul timpului de către angajaţii cu vechime din grup, şi creativitatea şi abilităţile tinerilor angajaţi.  Dezvoltarea companiei noastre se bazează de asemenea pe cooperarea strânsă cu clienţii noştri, furnizorii de materii prime, producătorii de echipamente şi instituţiile de cercetare.

Grupul TZMO SA oferă numeroase oportunităţi:

Dezvoltare la potenţial maxim

Spiritul întreprinzător al angajaţilor generează în mod constant acţiuni pentru pieţele unde suntem deja prezenţi, precum şi pentru a câştiga pieţe noi. Angajaţii talentaţi contribuie semnificativ la succesul companiei. Am stabilit obiective ambiţioase pentru ei, iar realizarea acestora reprezintă o provocare şi le oferă constant posibilitatea de autoperfecţionare. TZMO ca şi organizaţie globală oferă angajaţilor săi posibilitatea de a-şi manifesta creativitatea şi de a pune în practică soluţii noi, având totodată posibilitatea de a-şi îmbunătăţi performanţele personale.

Oportunitatea de a lucra într-un mediu internaţional

Structura globală a Groupului TZMO este formată din peste 7300 de angajaţi din mai multe ţări. În momentul în care ne stabilim obiectivele, luăm în considerare caracterul specific al pieţelor locale. Lucrul în echipe multinaţionale oferă angajaţilor noştri şansa de a face schimb de experienţă, bazat în primul rând pe eficienţă.

Iniţiavă şi responsabilitate

În compania noastră abilitatea lucrului în echipă se îmbină cu soluţiile individuale de rezolvare a problemelor. Ne concentrăm pe oamenii care au iniţiativă, mergem cu un pas înainte faţă de sistem şi încercăm să creăm viziunea asupra rolului lor în organizaţie. În acelaşi timp un angajat, ca parte din întreg este responsabil de activităţile sale.

Calea noastră de dezvoltare, calea de dezvoltare a carierei tale

Pentru angajaţii orientaţi spre realizarea obiectivelor de afaceri ale companiei pregătim metode individuale de dezvoltare ce determină acţiunile şi obiectivele lor viitoare. În funcţie de abilităţile şi potenţialul lor, angajaţii noştri beneficiază de şansa de a se dezvolta în domenii de afaceri diferite, în diverse ţări. Grupul TZMO SA oferă oportunitatea realizării unei cariere de succes, de trecere din departamentul operativ spre managementul strategic.

carieră