domenii de activitate

glowna2.jpg logo
TZMO SA are activităţi de producţie, comercializare şi servicii, şi astfel are nevoie permanent de angajaţi talentaţi şi motivaţi, în special în domeniile de afaceri strategice cum ar fi:

VÂNZĂRI


Un loc de muncă în cadrul departamentului de vânzări nu înseamnă doar o colaborare strânsă cu clienţii noştri, dar şi o atenţie deosebită pentru câştigarea unor clienţi noi în Polonia şi în străinătate. Persoanele care lucrează în acest departament pot câştiga experienţă pe piaţa de consum, farmaceutică şi medicală. Împreună creăm şi dezvoltăm structurile de vânzări de pe piaţa mondială.

Exemple de locuri de muncă

Specialist Servicii Clienţi
Reprezentant Key Clients
Reprezentant Medical
Manager Regional Vânzări
Reprezentant vanzări en-gros produse farmaceutice
Consultant promoţii
Coordonator dezvoltare Produse Medicale


Candidaţii pe care îi căutăm

Dacă eşti talentat în domeniul comerţului, negocierilor sau relaţiilor cu clienţii, cu siguranţă te încadrezi în profilul angajatului pentru acest departament. Căutăm persoane motivate să câştige clienţi şi pieţe noi, vorbitoare de limba Engleză, Germană sau Rusă, nivel avansat, de preferat absolvenţi ai unei facultăţi de management, economie sau de marketing.


MARKETING

Creativitatea şi punerea în practică a ideilor este pasiunea noastră. În echipa noastră lucrează profesionişti care îmbunătăţesc în mod constant imaginea brandurilor noastre şi colaborează cu angajaţii din toată lumea pentru crearea strategiei globale de branduri.

Exemple de locuri de muncă

Specialist Marketing
Specialist Produs
Specialist Promotii
Coordonator Publicitate
Coordonator birou de Brand Management

Candidaţii pe care îi căutăm

Cele mai potrivite persoane pentru acest departament sunt persoanele foarte creative, cu inţiativă şi capabile să gestioneze mai multe proiecte concomitent. Căutăm persoane care să vorbească fluent limba Engleză, Germană sau Rusă şi care să opereze îm mod eficient programele de calculator Excel şi Corel. Absolvirea unei facultăţi economice, specializarea Marketing reprezintă un avantaj.FINANŢE

Gestionarea eficientă a finanţelor reprezintă baza unei afaceri profitabile. Din acest motiv departamentul nostru financiar reprezintă mai mult decât cifre şi rapoarte. Specialiştii noştri sunt direct implicaţi în stabilirea strategiei companiei.

Exemple de locuri de muncă

Controler financiar
Specialist Control Buget şi Costuri
Specialist contabil
Specialist Management Lichidităţi
Specialist Salarizare


Candidaţii pe care îi cautăm

Candidaţii trebuie să îşi dorească îmbunătăţirea cunoştinţelor financiare atât de pe pieţele locale cât şi de pe cele internaţionale. Criterii foarte importante pentru noi sunt ca angajatul să aibă abilitatea de a trage concluziile potrivite şi să îşi atingă în mod constant obiectivele. Candidaţii cei mai potriviţi sunt cei cu experienţă în contabilitate şi contabilitate de gestiune, vorbitori fluent de limba Engleză, Rusă sau Germană. Trebuie de asemenea să aibă cunoştinţe de operare Excel şi sistem ERP.TEHNOLOGIE


Principalele criterii pentru angajaţii departamentului tehnologic, a laboratoarelor şi a Centrului de Dezvoltare şi Cercetare sunt de a avea idei noi, creative care puse în practică să ducă la produse inovatoare. Profesioniştii noştri au în comun pasiunea pentru crearea unor produse de cea mai bună calitate, competitive pe piaţa mondială. Plastica Sp. z o.o. in Kowalewo Pomorskie reprezintă exemplul cel mai bun de investiţie inovatare.

Exemple de locuri de muncă

Tehnolog
Controler calitate
Manager producţie


Candidaţii pe care îi căutăm

Candidaţii trebuie să aibă idei pentru îmbunătăţirea produselor în funcţie de cerinţele şi nevoile clienţilor noştri. Căutăm persoane deschise la schimbări, consecvente şi responsabile. Candidaţii trebuie să aibă cunoştinţe de Engleză, Germană sau Rusă nivel avansat. Absolvirea unei facultăţi tehnologice sau de chimie reprezintă un avantaj.LOGISTICĂ


Căutăm în permanenţă cele mai bune soluţii logistice pentru a satisface aşteptările clienţilor noştri. Scopul nostru este de a planifica şi de a controla livrarile astfel încât produsele să fie mereu disponibile clienţilor noştri. Investim permanent în centre logistice moderne atât în Polonia cât şi în străinătate.

Exemple de locuri de muncă

Specialist Logistică
Specialist Planning
Specialist Transport
Specialist Management Flotă
Specialist Serviciu Vamal


Candidaţii pe care îi căutăm

Gândirea strategică este o caracteristică esenţială pentru angajaţii acestui departament. Căutăm persoane care iau cu uşurinţă decizii importante şi pot lucra în condiţii de stres, sub presiunea timpului. Candidaţii trebuie să aibă experienţă în domeniu, şi să aibă cunoştinţe de limbă Engleză, Germană sau Rusă, nivel mediu.RESURSE UMANE

Rolul principal al acestui department este căutarea de noi talente, de persoane care să contribuie la succesul şi dezvoltarea companiei. Profesioniştii noştri susţin şi motivează angajaţii în dezvoltarea lor profesională, iar deoarece considerăm că educaţia este cheia succesului, TZMO Training Group organizează în mod constant traininguri.

Exemple de locuri de muncă

Specialist Reurse Umane
Specialist Training
Specialist Administrare Personal


Candidaţii pe care îi căutăm

Stabilirea cu uşurinţă a unor relaţii profesionale pe termen lung şi abilitatea de a motiva angajaţii, acestea sunt competenţele pe care le dorim de la candidaţii noştri. Aceştia de asemenea trebuie să aibă experienţă atestată în administrare personal, traininguri de afaceri şi să aibă cunoştinţe de limbă Engleză, Germană sau Rusă.

carieră