sport

sport.jpg logo

Promovăm un stil de viaţă activ.


Strategia de responsabilitate socială a Grupului TZMO se axează pe promovarea unui mod de viaţă activ şi sănătos. De aceea, sportul este unul dintre domeniile susţinute intens de Grupul TZMO, fiind parteneri pentru numeroase evenimente sportive, atât locale cât şi internaţionale.

Astfel, susţinem Turneul Profesionist de Tenis desfăşurat sub logo-ul Bella.bella cup 3.jpeg

De mulţi ani suntem organizatorii şi sponsorii principali a două dintre Turneele Internaţionale Feminine de Tenis, BELLA CUP.

Turneul de tenis pentru profesionişti a fost organizat în Torun încă din anul 1995 şi este una dintre cele mai vechi şi prestigioase turnee de tenis profesionist feminin din Polonia. Acesta este unul dintre turneele ITF WOMEN'S CIRCUIT, iar în 2005 a primit un premiu de distincţie din partea Asociaţiei Poloneze de Tenis pentru contribuţia şi eforturile depuse în dezvoltarea tenisului în Polonia.

Competiţiile feminine deschid calea turneelor profesioniste şi permit jucătorilor de tenis să obţină puncte WTA (World Tennis Association) pentru calificare.

Turneul pentru amatori Bella Cup se desfăşoară în Belarus, Kazahstan, Armenia, Georgia, Kirgistan, Uzbekistan, Azerbaidjan, ţări în care tenisul este foarte popular în rândul femeilor şi fetelor.

TZMO sprijină şi pasiunile persoanelor cu dizabilităţi organizând Seni Cup.seni cup.png

Printre numeroasele activităţi sociale TZMO SA acordă o atenţie specială Ligii Internaţionale de Fotbal pentru persoanele cu dizabilităţi SENI CUP. Este o iniţiativă care se adresează rezidenţilor cu dizabilităţi intelectuale din centrele speciale. Sportul este pentru ei o formă excelentă de terapie, care îi ajută să se menţină în formă, şi îi învaţă persistenţa şi munca în echipă.

Unul dintre obiectivele Ligii este de asemenea, integrarea persoanelor cu dizabilităţi în societate. Noi încercăm să demonstrăm faptul că pe terenul de fotbal suntem toţi la fel, pentru că toţi suntem în mod similar mulţumiţi de succese sau dezamăgiţi de înfrângeri.

Partidele eliminatorii din cadrul Ligii sunt organizate în Polonia şi în străinătate, iar echipele se pot califica la turneul final, care are loc în Torun.

Seni Cup în cifre:

  • Una dintre echipele participante provine din Irkutsk şi călătoreşte cca. 8 000 km până la Torun – drumul lor este cel mai lung.
  • Până în prezent, cele mai vârstnic jucător are 87 de ani iar cel mai tânăr 12.
  • În total am acordat peste 12.000 de medalii.

Sprijinim competiţia de volei pe plajă

În luna iunie, timp de două săptămâni în centrul gotic vechi al oraşului Torun amenajăm două terenuri de volei cu nisip. Aici se desfaşoară meciurile preliminare ale Campionatului polonez de volei pe plajă pentru femei şi bărbaţi - BEACH GOTIC. În cadrul turneului participă cei mai buni jucători polonezi de volei, printre care şi echipa reprezentativă a Poloniei. Meciurile sunt însoţite de diverse evenimente adiacente: în timpul pauzelor fanii pot participa la cursuri de sport şi fitness. Sponsorii principali ai evenimentului sunt mărcile: Bella şi Eva Sun.

Promovăm practicarea yoga în aer liber

Suntem sponsori ai evenimentului "Yoga în Parc" proiect care promovează un stil de viaţă sănătos şi activ. Proiectul este derulat în fiecare an, din iulie până în august. În fiecare duminică, în multe oraşe din Polonia toată lumea se poate bucura de sedinţe gratuite de yoga în aer liber. În plus, oferim posibilitatea de a participa la prelegeri despre un stil de viaţă sănătos. Evenimentul a fost susţinut de către de fostul ambasador al Indiei în Polonia - Domnul Chandra Mohan Bhandari - autor al cărţii: "Yoga Sakti. Echilibru spiritului, corpului şi minţii".

Susţinem convenţiile dedicate fitness-ului

Suntem sponsori ai “Convenţiei de Fitness Sf. Nicolae”, eveniment unic ce atrage sute de instructori de fitness şi entuziaşti. În fiecare an, ei vin la Torun şi împreună cu experţi în acest domeniu organizează cursuri de fitness. Acest eveniment reperezintă o oportunitate excelentă pentru schimburile de experienţă, pentru învăţarea de noi tehnici şi programe de exercitii fizice, şi mai presus de toate o modalitate foarte placută de petrecere a timpul liber.

despre noi