cultura

film.jpg logo
Suntem intens implicaţi într-o serie de evenimente culturale

tofifest.jpg

Festivalul Internaţional de Film Tofifest De foarte mulţi ani sponsorizăm unul dintre cele mai importante şi interesante festivaluri de film din Polonia. Tofifest se desfăşoară la Torun şi este numit de către mass-media " festivalul pentru visători". Tofifest promovează tinerii cineaşti de ficţiune din întreaga lume.

tfns.jpg


Festivalul de Ştiinţă şi Artă Toruń - acest festival contribuie la popularizarea ştiinţei şi artelor în rândul cetăţenilor Torun şi a regiunii limitrofe. În timpul celor patru zile de desfăşurare se pot învăţa multe lucruri despre realizările câtorva zeci de domenii ale ştiinţei şi artei. În plus este o oportunitate de a învăţa din locuri care nu sunt disponibile în fiecare zi: laboratoarele de ştiinţă şi atelierele oamenilor de ştiinţă şi ale artiştilor, precum şi ale reprezentanţilor diverselor instituţii ştiinţifice.

skyway.jpg

Festivalul Luminilor Skyway - sprijinim Festivalul Internaţional al Luminii Torun, un festival unic care luminează întreg oraşul Torun. Instalaţiile şi efectele speciale sunt pregătite de artişti de renume din întreaga Europa!

despre noi