practica la TZMO

praktyki.jpg logo
Suntem bucuroşi să angajăm absolvenţi care în timpul facultăţii au făcut practică la TZMO SA. Noi le oferim posibilitatea de a câştiga prima experienţă profesională şi de a cunoaşte regulile de funcţionare a unei companii internaţionale. De multe ori, cei mai buni studenţi rămân să lucreze în cadrul TZMO SA.

Sistemul de stagiatură îi familiarizează pe tineri cu realitatea profesională şi îi pregăteşte pentru provocările din viitor. Elevii activi au şansa de a observa şi de a contribui la derularea de proiecte specifice în următoarele domenii: marketing, PR, finanţe şi contabilitate, resurse umane. Cunoştinţele pe care le vor acumula îi vor ajuta să-şi formeze o carieră profesională.Declaraţia unuia dintre cursanţi:

Anna - de la ateliere de lucru la stagiatură

Absolveam de la Universitate când m-am înscris la Biuro Karier UMK (o organizaţie din cadrul Universităţii Nicolaus Copernic, care îi ajută pe elevi să găsească locuri de muncă şi stagii). Am fost foarte interesată de oferta de ateliere de lucru pentru elevi, organizate de către angajaţii TZMO SA. După cum s-a dovedit mai târziu, a fost începutul carierei mele într-o companie multinaţională. După terminarea atelierelor am decis să încep un stagiu în cadrul Departamentului de Marketing Matopat. Sarcinile mele au fost legate de Programul de Loialitate Seni. Contribuirea la îndeplinirea sarcinilor m-a ajutat să învăţ modul în care funcţionează organizaţia şi astfel am ajuns să cunosc mecanismele sale din punct de vedere practic. Când stagiatura mea se apropia de final, am fost invitată la un interviu cu managerul departamentului de Resurse Umane care mi-a propus continuarea carierei mele în cadrul TZMO SA. Bineînţeles că am fost plăcut surprinsă şi incredibil de fericită. Acum lucrez în cadrul departamentului de vânzări ca şi asistent pentru piaţa poloneză. Aici îmi pot dezvolta abilităţile şi pot obţine noi competenţe, legate în special de analiză de vânzări şi customer service. Stagiul organizat de către TZMO SA este o experienţă incredibilă ce vă permite să alegeţi calea profesională şi vă oferă posibilitatea de a atinge obiective ambiţioase.

carieră