misiune şi valori

Cultura noastră organizaţională se defineşte prin inovaţie, responsabilitate şi experienţă

misja-m.jpgDorim să oferim clienţilor noştri produse de cea mai bună calitate pentru a le face viaţa mai bună, mai confortabilă şi mai sigură. Noi considerăm că suntem responsabili atât pentru satisfacerea necesităţile lor curente cât şi pentru satisfacerea celor viitoare. În acest sens încercăm să anticipăm necesităţile lor viitoare din dorinţa de a le asigura astăzi .


Valorile noastre:

Valorile care stau la baza culturii noastre organizaţionale sunt: inovaţia, responsabilitatea şi experienţa.

firma-odp-doc2.jpg


Inovaţia

Grupul TZMO îsi planifică expansiunea la nivel mondial în strânsă legătură cu satisfacerea nevoilor clienţilor săi, folosind metode specifice inovatoare. Prin urmare, produsele TZMO SA sunt fabricate cu tehnologii de ultimă oră şi sunt de cea mai înaltă calitate, indiferent de ţara în care sunt comercializate.


opieka-m.jpgResponsabilitate

În grupul TZMO SA combinăm succesul economic cu implicarea în viaţa comunităţii - prin organizarea şi sprijinirea proiectelor educaţionale care au drept scop promovarea unui stil de viaţă sănătos, dezvoltarea empatiei pentru persoanele care necesită asistenţă socială: bolnavii cronici, persoanele cu dizabilităţi şi copiii. TZMO participă activ la procesul de dezvoltare şi diseminare a celor mai bune practici în domeniul sănătăţii şi asistenţei sociale în toate ţările din Europa. 

Combinând experienţa şi cunoştinţele practice dobândite de-a lungul timpului de către angajaţii cu vechime din grup, cu creativitatea şi abilităţile tinerilor angajaţi, suntem capabili să generăm cele mai bune oferte. Prin cunoaşterea şi înţelegerea clienţilor noştri avem posibilitatea să oferim soluţii optime.


jakosc-m.jpgMisiunea noastră

Dorim să oferim clienţilor noştri produse de cea mai bună calitate pentru a le face viaţa mai bună, mai confortabilă şi mai sigură. Noi considerăm că suntem responsabili atât pentru satisfacerea necesităţile lor curente cât şi pentru satisfacerea celor viitoare. În acest sens, nu suntem responsabili numai pentru ceea ce au ei nevoie astăzi, ci încercăm să anticipăm necesităţile lor viitoare din dorinţa de a le asigura astăzi.

despre noi