metode de recrutare

inna19.jpg logo
 

Potenţialul, abilităţile şi pasiunea lor ne ajută să ne atingem obiectivele şi să introducem soluţii de producţie, financiare şi comerciale inovatoare . Din acest motiv, în cadrul procesului de recrutare acordăm o atenţie deosebită la:

  • Creativitate: capacitatea de a privi problema din multe puncte de vedere, pentru a găsi soluţiile cele mai originale, şi în acelaşi timp cele optime
  • Flexibilitate: abilitatea de a te adapta unui mediu nou, în continuă schimbare, fără probleme de acceptare a modificărilor
  • Voinţă pentru auto-îmbunătăţire constantă: investirea constantă în dezvoltarea profesională
  • Abilitatea de a coopera: comunicarea eficientă cu oameni din diferite medii, capacitatea de a asculta şi de a exprima opinii.

PRESELECŢIE

Analiza documentelor de aplicare

În această etapă, documentele candidaţilor sunt meticulos analizate de către echipa de recrutare TZMO SA, în ceea ce priveşte educaţia şi experienţa profesională.

Interviul

În cadrul acestei întâlniri cunoaştem mai bine candidatul. Foarte adesea această etapă se efectuează prin Skype, reţea de comunicare prin care putem vorbi cu candidaţi din colţuri îndepărtate ale Poloniei şi ale lumii.ANALIZA

Fiind conştienţi de faptul că succesul este creat de oameni, vom face toate eforturile pentru a asigura că în organizaţia noastră vor ajunge numai persoane cu un potenţial ridicat, potrivit cerinţelor noastre. Pentru a fi siguri de alegerile noastre, la al doilea interviu vor fi şi diverse probe practice care să ne ajute să verificăm competenţele candidaţilor şi să le oferim postul potrivit. În această etapă candidaţii îi pot întâlni pe viitorii superiori.


Exemple de probe practice:

  • TESTE DE MOTIVARE ŞI PERSONALITATE
  • TESTE INDIVIDUALE ŞI DE GRUP
  • TESTE DE EVALUARE

OFERTĂ LOCURI DE MUNCĂ

Dacă în timpul procesului de recrutare vom ajunge la concluzia că eşti cea mai potrivită persoană pentru noi, poţi conta pe o ofertă interesantă.

carieră