cercetare şi dezvoltare

Descoperirea unor soluţii inovatoare, dezvoltarea de noi materiale şi crearea de produse noi, reprezintă principalele sarcini ale departamentelor tehnologice, a laboratoarelor şi a unităţilor de cercetare şi dezvoltare.
firma-odp-doc.jpgDispunem de propriul nostru Centrul de Cercetare şi Dezvoltare - Tricomed, care colaborează strâns cu diverse instituţii ştiinţifice, participă la soluţionarea problemelor din domeniul ingineriei medicale, biotehnologiei şi cosmeticii. Totodată, grupul TZMO este partener în diverse Acorduri cadru de cooperare la nivel european. Realizările actuale ale Centrului se concretizează în obţinerea unui număr considerabil de brevete şi premii. Pe lângă toate acestea, trebuie subliniat faptul că Centrul Tricomed ocupă un loc de prestigiu printre puţinii producători de biomateriale din lume.

Identificarea soluţiilor inovatoare, dezvoltarea de noi materiale şi crearea de produse inovatoare, reprezintă principala sarcină a departamentelor tehnologice, a laboratoarelor şi a unităţilor de cercetare şi dezvoltare. Această cooperare creează condiţiile ideale pentru generarea de noi idei şi pentru transpunerea acestora în practică.

Combinând talentul uman cu cele mai recente tehnologii, putem oferi clienţilor noştri produse şi soluţii care sporesc confortul lor în viaţa de zi cu zi şi la locul de muncă, în condiţii stricte de siguranţă şi la standarde înalte de calitate. Pentru a asigura realizarea acestui deziderat, efectuăm investiţii în fiecare an.


O sursă nepreţuită de informaţii cu privire la utilizarea produselor noastre de uz medical în practica medicală este Spitalul Matopat, instituţie medicală deţinută de către TZMO Capital Group. Personalul medical al spitalului ne îndrumă în mod constant cu privire la nevoile reale ale unităţilor medicale, şi prin urmare oferă sugestii privind dezvoltarea produselor noastre.

despre noi