calitate şi siguranţă

jakosc.jpg logo
Angajamentul pentru siguranţă se reflectă în toate domeniile noastre de activitate - de la preocuparea pentru regularitatea proceselor de producţie prin investiţii în dezvoltarea tehnologică şi până la protejarea mediului înconjurător.

Tehnologie modernă şi producţie fiabilă

Acordăm o mare importanţă controlului produselor noastre începând cu fazele incipiente de producţie, motiv pentru care selectăm cu atenţie sporită atât furnizorii, cât şi materialele şi materiile prime.

Luăm măsuri în mod constant pentru a creşte gradul de conştientizare al angajaţilor noştri, în special în cazul celor care lucrează la producţie, deoarece şi mulţumită lor produsele noastre îndeplinesc standardele de siguranţă. Vrem să ne asigurăm de faptul că la clienţii noştri ajung numai produse sigure.

Colaborarea cu furnizorii

Colaborăm cu furnizori de materii prime de elită, recunoscuţi la nivel mondial, dispunem de utilaje şi tehnologii moderne, ceea ce reprezintă o garanţie a calităţii produsului finit livrat clientului.

Calitatea este cheia

În 1997, am fost prima companie din Polonia care a primit un certificat de confirmare a faptului că producem dispozitive medicale în conformitate cu cerinţele GMP (Good Manufacturing Practice) şi cu principiile stabilite de către OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii).

În scopul de a confirma faptul că firma noastră satisface cerinţele clienţilor, cerinţele legale, am implementat un sistem de management al calităţii. Eforturile noastre au creat premiza acordării Certificatelor de Conformitate cu Sistemul de Management al Calităţii ISO 9001 şi ISO 13485.

Produsele medicale trebuie să fie inscripţionate cu marca de siguranţă CE. Acest lucru certifică clienţilor noştri faptul că produsul achiziţionat este compatibil cu reglementările Uniunii Europene şi îndeplineşte cerinţele de siguranţă, sănătate şi protecţia mediului.

despre noi